Белииса благодетел

„Белииса“ – спонсор на единствения лицензиран Конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ – запазена марка на актрисата Илиана Балийска.

XVII Национален Телевизионен Фестивал „Малки Големи Таланти” и
Конкурсът-Оригинал “Мини Мис и Мини Мистър”

От началото на 2015-та година, марката „Белииса“ е позната на малките и пораснали телевизионни зрители като спонсор на единствения лицензиран Конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“-запазена марка на актрисата Илиана Балийска.

Палавото Шоу вече 17 години открива таланти в големи и малки градове и села в цялата страна.

Много днешни тийн идоли като Дивна, Богомил и почти всички в народилите се напоследък формати, са имали своята първа сценична и телевизионна изява в Детското Шоу на Балийска.

Конкурсът-Оригинал е единственото оригинално детско предаване за Малки Големи Таланти от 3 до 12 години в целия национален ефир.

През цялата година мини госпожиците и мини господата се изявяват в три Сезонни издания-Пролет, Лято, Есен и в края на годината – в Гала Конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ България.

Във всяко издание се представят и талантливи дечица от Домове за деца, лишени от родителски грижи, SOS Детските селища и деца от ромски произход, които успешно се интегрират, участвайки в мащабния творчески проект.

Във Фестивала „Малки Големи Таланти“ се изявяват детски творчески формации, които представят своята Детска градина, Училище, Читалище, Община. Това наистина е най-мащабният проект – Празник на Детското Творчество!

Актрисата Илиана Балийска споделя:

Благодаря на „Белииса“, че станаха благодетели и правят възможна реализацията на тази благородна инициатива.Екипът на „Белииса“ са хора с възрожденски дух и съм убедена, че максимата: „Ръка, която дава, празна не остава“ – с пълна сила важи за тях!
Много наши участници и зрители са ми казвали, че откакто „Белииса“ е в рекламния блок на любимото им Детско Шоу, търсят и купуват само млечните продукти на „Белииса“.
Ние не приемаме да рекламираме всеки. Нашите наградители трябва да са безспорно качествени, трябва наистина да е „Вкусно и Полезно“ и само тогава ги препоръчваме на многобройните, верни фенове на предаването.
Пожелавам на „Белииса“ благодарни за качеството на продуктите клиенти. Всеки път, когато заснемаме предаванията, публиката дарява „Белииса“ със заслужени аплодисменти, към които категорично се присъединява и целия екип на „Мини Мис и Мини Мистър“.
Вярвам в трайното ни, дългогодишно партньорство, защото „Белииса“ милее за бъдещето на България – децата и дава своя принос за изява на Малките Големи Таланти!

Илиана Балийска

Известната детска ТВ водеща озвучава и новия рекламен клип за млечни продукти „Белииса“. Клипът се излъчва от месец април по Нова телевизия.