Прясно краве мляко

Висококачественото прясно краве мляко е един от базисните хранителни продукти, които трябва да присъстват на трапезата заради доказаните си вкусови и здравословни качества. Ние от „Белииса“ знаем това, затова произвеждаме първокласно прясно краве мляко. Нашите професионалисти следят стриктно всяка стъпка от процеса на обработка на суровината, а с помощта на високотехнологично оборудване и изпитани техники контролираме без компромис всяка партида, която пускаме на българския пазар. Така сме сигурни, че всяко българско семейство има достъп до отлична храна с превъзходни характеристики.

Кравето мляко е незаменима съставка в стотици превъзходни рецепти. Без него са немислими някои неустоими сладкиши, сладки кремове и блатове за торти. А какво ще кажете за крем-карамел – любим и лек десерт за малки и големи. Най-вкусните печива задължително съдържат мляко, прекрасната заливка за мусаката не може без него, невероятната шкембе чорба – също. Ако приготвяте сос Бешамел, се нуждаете от първокласно краве мляко. А знаете ли, че месата и рибата придобиват изтънчена и нежна текстура, ако преди това ги оставите да киснат в мляко?

прясно краве мляко

Полезно и вкусно прясно краве мляко

То е традиционна закуска с корнфлейкс, мюсли или овесени ядки, а чаша мляко сутрин ще намали апетита Ви и ще Ви даде енергия за целия ден. Питателно, вкусно, необходимо – това са трите причини да консумирате мляко всеки ден. Превъзходните му качества са познати отдавна, а лекарите са категорични, че съдържащите се в него полезни вещества Ви даряват със здраве. В млякото се съдържат наситени мастни киселини, холин и лецитин, белтъчини и въглехидрати, то е богато на витамини и соли, които укрепват организма и подпомагат имунитета. Млякото е полезно и за децата, защото помага за правилното формиране на костната тъкан, то подпомага възстановяването на лимфата и кръвта и дава енергия на мозъка. Консумацията на мляко е изпитан метод да намалите апетита си, да имате здрава сърдечно-съдова система и да се предпазите от диабет. А ние се грижим краве млякото, което достига до Вас, да е с отлично качество.