Сирене

Висококачественото сирене е един от хранителните продукти, които са най-полезни за консумация. Здравословните ползи на сиренето са известни от векове, а съвременните проучвания показват, че редовното му присъствие на трапезата е един от естествените начини да се грижите всекидневно за организма си. Ето защо нашата мисия е качественото производство на първокласно сирене с доказани вкусови характеристики. Първата стъпка в този процес е подборът на първокласна суровина. След това загряваме млякото с помощта на иновативното оборудване, с което разполагаме. Заквасваме го със сирищен ензим и мая за сирене и тук се случва магията. Нашето сирене зрее 45 дни минимум, за да сме сигурни, че получавате първокласен продукт с неустоим вкус и аромат.

производство на сирене

Разнообразие от първокласно сирене

Ние от Белииса имаме опит в производството на произвеждаме овче, краве и козе сирене. Нашата формула за успех се крие в липсата на компромиси с качеството на суровината, стриктния процес на обработка и проверката на всяка партида, предназначена за пазара.

Ние знаем, че бялото сирене е един от символите на българската кулинария и се стараем да Ви предложим продукт с традиционен вкус. Нашето сирене е звездата в кухнята – то е най-важната съставка за приготвяне на прекрасни баници, соленки, разнообразие от закуски, салати и основни ястия. Панирани сиренца, сирене с орехи и мед, сирене по шопски – неслучайно това са едни от любимите гозби на малки и големи.