За Белииса

Фирма „ЛЪКИ 2003” ООД е създадена през 2003 г.
Като изцяло профилирана в продажби и дистрибуция на млечни продукти.
Фирмата е дистрибутор на Юниливър, Олио Калиакра, „Фортланд“ АД – производител на точени кори „Златната царица“ и „Брезово“ и т.н.

През годините фирмата се разраства и днес в нея работят над 80 души.
Притежава складова база разположена на 5000 кв. метра изградена изцяло със собствени средства и отговаряща на всички европейски изисквания за внос и износ на млечни продукти.

През 2014г. създава марката “Белииса”, която да отговаря на изискванията и качеството търсено от Българския потребител. В нея са съчетани иновативното (опаковки и дизайн) и традиционното (вкус и качество).

вида висококачествени млечни продукти

години продажба и дистрибуция на млечни продукти

души квалифициран персонал и специалисти

кв. м. самостоятелна складова база

Производствен процес

„Белииса“ е марка за традиционни млечни продукти, направени от 100% качествено мляко.

Производството на млечните продукти се осъществява в екологично чист район. Произвеждаме краве, овче и козе мляко. Суровината се добива само от сертифицирани ферми.

Предприятието притежава също така и сертификати за износ на мляко и млечни продукти в ЕС, Русия и Близкия изток.

Чистотата и хигиената покриват и най-високите стандарти и изисквания, което е гарант за качеството на всички млечни продукти.

Ние разполагаме с развита дистрибуторска мрежа, както и с най-модерна техника за съхранение на продуктите. За нас е важно спазването на всички хигиенни изисквания при производството на мляко, сирене и кашкавал с името „Белииса“.

Мандрите, в които се произвеждат млечните продукти покриват най-високите европейски стандарти за качество. Ежедневно се проверява процеса свързан с производството, както и съхранението и дистрибуцията.

Нашата основна цел е да предложим на клиента най-качествените млечни продукти.